Gönderen Konu: FileJungle dan Premiumsuz Üyeler İçin Dosya İndirme (Resimli Anlatım)  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • Kahraman Üye
  • Karma +1289/-3
  • SinemaEvi.Net FiLm indir
    • Profili Görüntüle

Herkesin bildiÄŸi gibi yeni yeni upload siteleri ürüyor, biz de SinemaEvi.Net olarak çıkan bu sitelerden en iyilerini ve en hızlılarını bularak upload yapmaya çalışıyoruz. Bunlardan birisi de FileJungle.Buradan Nasıl film indirebilirsiniz Bunu hemen resimlerle anlatımaya Çalışayım..

1.Adım

Ã–ncelikle resmide de belirtildiÄŸi gibi kırmızı çerçeve içerisine alınmış '' Slow Download '' yazısına tıklayınız.

2.Adım

Daha sonra resimdeki kırmızı kutunun içerisindeki kelimeleri doÄŸru bir biçimde solundaki boÅŸluÄŸa kodlayınız. Ardından '' Submit '' deyiniz. ( Önemli Not: DoÄŸru kodladığınıza emin olunuz çünkü yanlış kodlama yaparsanız indirme iÅŸleminiz baÅŸlamayacaktır. )

3.Adım

42 saniye bekleyiniz.

4.Adım

4. ve son adımımızda ise '' Your file is ready '' yazısının altındaki '' Download Now '' yazısına tıklayıp indirmenizi baÅŸlatabilirsiniz.

Not: Capsların tamamı SinemaEvi.Net' tarafından hazırlanmıştır. Paylaşırken Kaynak Gösteriniz..

« Son Düzenleme: 10 Kasım 2011, 00:50:34 Gönderen: Admin »
Add This Thread To:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
...
Lütfen Kırık LinkLeri BiLDiRiniz...
...

• Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
  • SinemaEvi.Net FiLm KoLiÄŸi
    • Profili Görüntüle
Ellerine Sağlık Hocam